INŠTITUT SOFIJIN IZVIR MARIBOR
ZASEBNI WALDORFSKI VRTEC STUDENČEK

STUDENČKOV SPLETNI BAZAR

Želite otroku za igro ponuditi igrače, ki spodbujajo domišljijo in so narejene izključno iz naravnih materialov? Vse igrače in drugi izdelki/dodatki v naši ponudbi so skrbno narejeni in z veliko ljubezni – zato bi lahko rekli, da so to srčni izdelki. 

Izdelki Studenčkovega spletnega bazarja so namenjeni vam, ljubi starši, ki želite svoje otroke razveseliti z ročno izdelanimi waldorfskimi igračami in dodatki. Vabljeni, da pokukate v naš spletni bazar in izberete kakšno pozornost zase in svoje najdražje. 

*** PONUDBA BAZARJA *** (že na voljo)

prevzem in nakup po predhodnem dogovoru, pišite nam na info@sofijinizvir.si ali nas pokličite 070/745 627.

20201125_191708

20201125_19180020201125_19173420201125_19170820201125_19182820201125_191809

*** DRUGE IGRAČE ***
(izdelava po naročilu, za naročilo izpolnite e-naročilnico)

Vse igrače so ročno narejene iz naravnih materialov in otrokom omogočajo kvalitetno igro in spodbujajo domišljijo.

Igrače ročno izdelamo šele po oddanem naročilu in jih nimamo na zalogi, rok izdelave je približno teden dni od oddaje naročila. V kolikor želite igračo podariti za božično-novoletne praznike, vas prijazno prosimo, da svoje naročilo oddate do 15.12.2020.

Če ste našli igračo, ki bi jo želeli podariti svojemu otroku, nam  povpraševanje posredujte s pomočjo e-naročilnice dostopne tukaj: https://forms.gle/H2eemHjNwSr6u6MS6

 

“Miha” – modra pupa – fant, dolžina 35 cm. Narejen je iz bombažne tkanine in polnjen z naravno volno.  Cena 45 eur.

Miha_pupaMiha_pupa_1

“Sofija” – roza pupa – deklica, dolžina 30 cm. Narejena je iz bombažne tkanine in polnjena z naravno volno. Cena 50 eur.

Sofija_pupa

“Palček” –  igra s palčkom ponuja veliko možnosti in spodbuja otrokovo domišljijo. Palček je visok pribl. 10 cm. Narejen je iz  ovčje mikane volne, v tehniki suhega polstenja.  Cena 12 eur.

Katarina palček

“Zvezdni palček” –  Igrača, ki zaradi mehkobe materiala in načina izdelave ponuja občutek topline. Narejena je iz bombažnega pliša in polnjena z mehko ovčjo mikano volno.  Palčka je možno je naročiti v rdeči, modri in roza barvi. Cena 30 eur.

Zvezdni palček

“Lisička” – živalska figura, ki je zašita iz volnenega filza ter polnjena z mikano ovčjo volno. Priljubljena igrača otrokom omogoča domišljijsko igro. Možno je naročiti tudi gozdnega medveda. Cena 15 eur.

Janjine lisičke

“Žaba” – živalska figura, ki je zašita iz volnenega filza ter polnjena z rižem. Priljubljena igrača, otrokom omogoča domišljijsko igro. Cena 10 eur.

Majina žaba

“Kuža” – živalska figura, ki je zašita iz volnenega filza ter polnjena z mikano ovčjo volno.  Priljubljena igrača, otrokom omogoča domišljijsko igro. Cena 17 eur.

Katjin kuža

“Lesene kocke 16”– v kompletu je 16 kock 2x2cm. Komplet vsebuje 16 lesenih kock, velikih 2×2 cm. Material je les. Vzdrževanje: Lesa ne izpostavljajte preveliki vlažnosti in ga nikoli ne potopite v vodo. Zaradi ročne izdelave lahko pride do odstopanj med kockami, ker se med seboj razlikujejo po edinstvenih znamenjih in odtenkih – saj so rezultat različnih struktur in barv lesa. Igra lahko sčasoma povzroči obrabo barv in lesa, saj so kocke narejene iz povsem naravnih in otroku prijaznih, varnih materialov. Kocke so rezane, brušene in barvane skrbno in z veliko ljubezni. Cena 38 eur.

rbsh

»Lesene kocke 9«– v kompletu je 9 kock 3×3 cm. Komplet vsebuje 9 lesenih kock, velikih 3×3 cm. Material je les. Vzdrževanje: Lesa ne izpostavljajte preveliki vlažnosti in ga nikoli ne potopite v vodo. Zaradi ročne izdelave lahko pride do odstopanj med kockami, ker se med seboj razlikujejo po edinstvenih znamenjih in odtenkih – saj so rezultat različnih struktur in barv lesa. Igra lahko sčasoma povzroči obrabo barv in lesa, saj so kocke narejene iz povsem naravnih in otroku prijaznih, varnih materialov. Kocke so rezane, brušene in barvane skrbno in z veliko ljubezni. Cena 25 eur.

rbsh

“Čarobna vilinska paličica” -pripomoček, ki ga potrebuje vsaka vilinska kraljična in grajski čarodej. Narejena je iz lesene paličice, na katero je pritrjena zvezdica iz volnenega filca. Cena 5 eur .

ptr

“Polsteno sadje” –  igrača, ki je sestavni del kuhinjskega kotička in omogoča kreativno igro. Sadje iz mikane naravne volne, narejeno s tehniko suhega polstenja. Možno je naročiti sadje po izbiri. Cena 5 eur za 1 kos.

ptr

“Lesen obesek za jelko” – ročno izdelan obesek, ki je poslikan z božičnimi motivi. Cena 1 eur za 1 kos.

Lesen obesek za jelko (2)